Върхово представяне: OLED 55″ C7 от LG

Да наречем 55 инчовият OLED55C7V (накратко С7) от LG нещо по-малко от „успешен“ би било значително подценяване. Може би най-силният модел в този клас, С7 смело може да се конкурира и с високия клас на марката – там където цените са над-два пъти по-високи. 

Разбира се, цялата OLED серия предоставя изключително атрактивни продукти. В по-голямата си част тези високотехнологични TV станции си приличат – сходен елегантен преден панел и същата технология за картината. Разликите са най-вече в дизайна и някои малки, но важни тънкости като говорителите.

Красив

Елегантна конструкция

Дизайнерите на hi-tech продукти достигат до нови висини в симбиозата между форма и фунцкия. С7 е живото доказателство за това. Изчистен, елегантен, минималистичен, но и потентен дизайн, представен в най-компактната възможна форма.

Екран, който приковава погледа във всяко помещение и семпла, но интуитивна система за контрол.

Това включва и управление на екелтрическото потребление чрез функциите Eco и Standart. С7 има и Energy Saving опция, която е изключително прогресивна. Въпреки това, за да изпитате истинските възможности на този телевизор, изпробвайте го поне веднъж в пълния му блясък, за да се убедите в забележителните му възможности!

Динамична картина, изключителна рязкост, хипер-реалистично цветопредаване чрез функцията Dynamic Contrast. OLED55C7V е зареден с функции, които правят гледането на филми изключително преживяване, но силата му може да бъде усетена най-добре „в движение“, защото е и отлична гейминг платформа!

Производителност

Картина и функционалност

Ако търсите нещо повече от гледна точка на контраста – OLED55C7V  е въоръжен с High Dynamic Range, съвместим с всеки HDMI инпут, снабден с HDR източник. Функцията Cinema Home mode ви предлага възможност за индивидуално колибриране на цветовия баланс. LG поддържа Dolby Vision, което определено ще се хареса на потребителите на Netflix и други платформи с Dolby Vision.

Качеството при стрийминг е забележително!

Какво още?

Размер на екрана – 55″ инча или 139.70 cm.

Плосък екрана

OLED технология

Зашеметяваща 3840×2160 резолюция

Smart функция

DVB-T2/C/S2 тунер

Dolby Surround

Magic Sound Tuning

Hi-Fi Audio

LG Sound Sync

DTS Decoder

Audio Codec

EthernetWi-Fi Built in

Гаранция 24 месеца

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment