Blu-Ray Home Theater System, Philips HTB3580G, 3D Blu-ray, Smart TV , 1000W, Smart TV Plus

Blu-Ray Система за домашно кино Philips HTB3580G

 

Киното е сред няколкото типа забавление, които хората често избират, когато са извън комфорта на своя дом. Понякога е заради усещането от огромната зала, понякога – заради социалната интеракция с още хора. Но в случаите, когато не Ви се излиза, а просто искате да се отпуснете в мекия си и удобен диван с чаша от любимата напитка и хубав филм, на помощ идва Blu-Ray системата за домашно кино Philips HTB3580G.

 

Изключителната комбинация от висококачествен хардуер гарантира истинско филмово преживяване. Разполага с безжична безкомпромисно стабилна Bluetooth връзка, както с централния модем, така и с колоните.

 

Full HD 3D Blu-ray гарантира не просто комфорт и удоволствие от гледането на филми, но и реалистично изживяване и сливане със сюжета на прожекцията. Smart TV технологията позволява безжична връзка и контрол с мобилни устройства, както и разнообразни онлайн услуги и мултимедия, които да прожектирате директно през телевизора, без намеса на странично устройство.

Blu-Ray-Sistema-Za-Domashno-Kino-Philips-2

Blu-Ray-Sistema-Za-Domashno-Kino-Philips-3

DivX Plus HD обещава и качеството на звука, което посредством разпределението на колоните в помещението, е абсолютно безкомпромисно. Допринасяйки за киноефекта у дома, системата за домашно кино на Philips ще направи свободните ви киновечери, любимото време от ежедневието ви. В комбинация с DVD плеърът, може да стриймвате мултимедия както онлайн, така и от дисков носител. Истинският виновник за качеството на звука, обаче, е интегрираната Dolby TrueHD технология с DTS-HD Master Audio Essential драйвър. Мощността на колоните е 1000W RMS.

 

Bluetooth връзката се осъществява посредством еднократно докосване и NFC сигнал, а безжичният контакт с колоните позволява разнообразни аудио решения за помещението, лишавайки ви от традиционните окабелявания, които често създават проблеми или са неестетически издържани.

 

Компресира в AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA, Dolby Digital и DTS формати.

 

Цялата конфигурация тежи малко над 26кг., като размерите са:

  • основно тяло: 435 х 58 х 280mm;
  • централен високоговорител: 314 х 110 х 83mm;
  • субуфер: 228 х 293 х 310mm;
  • преден високоговорител: 100 х 1143 х 101mm;
  • заден високоговорител: 100 х 1143 х 101

Пристига с FH антена, дистанционно и двугодишна гаранция.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment