Модерните технологии за глобално позициониране навлизат все повече в ежедневния живот, като ни помагат да го управляваме по-лесно и сигурно. Приложения, които преди само едно десeтилетие бяха немислими, днес са имплементирани в достъпни и лесни за употреба потребителски устройства с невероятнo широка функционалност.

Следващият продукт, който ще Ви представим в блога на Алтех, е именно едно такова революционно устройство, което има за цел да ви даде така нужното спокойствие, когато става дума за домашните любимци.
Смарт система за проследяване и дресировка на кучета, предоставенa от лидера в областта на GPS – Garmin!
Отличен помощник при обучение, интелигентният модул спомага за задържането на вашия домашен любимец, в точното време, там където е необходимо.

Лесно и безопасно за използване безжично устройство за куче, тракер за активността и тренировъчна система с компактен преносим базов модул и презареждщо се устройство за каишка.

За вашето спокойствие

За тяхната сигурност

Garmin Delta Inbounds™ покрива радиус на задържане до 8000 м2, като всяка система може да се ползва от до две кучета. Системата позволява на напусналото куче да се върне без корекция на зададената задържаща програма.

Създаден да бъде лек и устойчив на активна употреба, Garmin Delta Inbounds™ се изработва от модерни надеждни материали, специално проектирани за това. Лесни за експлоатация пластмасови контакти, позволяващи продължително ползване без износване. В комплекта ще намерите дълги и къси варианти, съобразени с различните дължини на козината на вашия приятел.

Забележителната вградена функция BarkLimiter ™ отговаря за превенция на нежелания лай. Garmin Delta Inbounds™ работи с безплатното приложение за смартфон Garmin Canine ™. По този начин вие можете да наблюдавате активността на вашия любимец по всяко време и навсякъде.

Безопасност

Всеки, който има домашен любимец, знае добре колко бързо се привързваме към нашите нови приятели. Когато станат неразделна част от семейството ви, те се нуждаят от границите, които могат да гарантират тяхната безопасност, сигурност, здраве и добра форма.

Иновативната безжична система за задържане Delta Inbounds™ е тук да ви помогне по-лесно и сигурно да поставите тези граници. Вие имате контрол и връзка с вашите любимци по всяко време и навсякъде, без допълнителни усилия или инвестиции като заграждения и фиксирани системи за задържане.

Система за мобилна защита за вашите домашни любимци

Какво прави системата Delta Inbounds™ толкова успешна? Тя съчетава дългогодишния опит и технологичния напредък на Garmin, като ги въплъщава в една истински революционна компактна и преносима система.

Garmin Delta Inbounds™ позволява да държите до две кучета в индивидуално конфигурирана зона, обхващаща до 8000 м2 радиус. В комплекта са включени гранични знамена, които подсигуряват наличието на визуални знаци. Тези малки, но важни детайли имат значение за дресировката и тренировката на вашето куче, като обозначават периметъра.

В случай, че кучето наруши граничната зона, „welcome return“ функцията позволява повторното влизане без системата да се нуждае от корекция.

Иновативният продукт на Garmin има качествено нова концепция, която го отличава от познатите средства за териториален контрол. Оградите или „невидимите“ системи (които изискват прокарването на инсталация и заравянето и в земята) често пъти са неприложими, или пък струват твърде скъпо. Delta Inbounds™ е изцяло мобилна, лесно подвижна, и може да се конфигурира спрямо променливите нужди.

Всичко, което е нужно е да включите главното устройство в електрическата мрежа. Вие можете да създадете временна гранична зона за вашия любимец практически навсякъде – на открито, на къмпинг, на вилата и т.н.

Разширената функционалност позволява базовият модул да работи и с резервна мощност – за целта се ползват най-достъпните батерии AA, които гарантират работа на системата до 4 дни.

Всеки може да регулира зоната както от пълния обхват с прецизност до няколко метра. Delta Inbounds може да задава на граници както вътре, така и на открито.

Интегрирано наблюдение на активността

Лесно достъпното безплатното приложение Garmin Canine ви предлага мониторинг на активността и контрол върху корекцията на обучителни сигнали за вашето куче. Специално разработена функция за проследяване на активността позволява да получавате статистика и информация в реално време за това кога вашият любимец е най-активен. Можете да ползвате тези данни, за да проследявате общото състояние на животното.

Garmin Canine

Mобилното приложение Garmin Canine позволява още да ползвате вашето съвместимо смарт устройство като дистанционен тренер. Вие можете да изпращате сигнали на кучето, които да му помогнат да коригира поведението или да го стимулирате тогава, когато искате. Това се случва чрез вибрация или сигнал, които са напълно безопасни за вашия любимец.

Ограничения в реално време с Keep Away Tags

Може да осигурите „забранени зони“ докато не сте заедно с кучето си като активирате маркер Keep Away Tag. Той обособява зони за предупреждение, които предпазват кошчета за боклук, цветни лехи или други.

Ограничаване на лая

Delta Inbounds разполага с функция за за откриване и коригиране на лая с индивидуално регулиране на нивата. Избирате оптималното ниво на коригиране, нужно да се предотврати нежелано лаене. Можете да настроите индивидуално нивата на засичане, да позволите ограничен брой лаене.

Атрактивен дизайн и здравина на продукта

Delta Inbounds е компактен, лек и комфортен за вашия домашен любимец. Системата лесно се захваща към всяка каишка. Пластмасовите контакти са предвидени в два размера – дълги и къси. Проектиран, за да издържи всички удари, вибрации и одраскване, на който кучето ви ще го подложи. Устройството за куче е с воден рейтинг 1ATM, а базовата станция – с IPX7.
Вграден LED светодиоден сигнал с висока интензивност позволява отлична видимост през нощта. Дълготрайната литиево-йонна батерия гарантира до 2 седмици работа на устройството за куче.

Технически спецификации

Размери:
Базова станция: 80 x 117 x 33 мм
Устройство за куче: 71 x 35 x 36 мм

Тегло:
Базова станция: без АА батерии 143,9 гр., с АА батерии 215,9 гр.;
Устройство за куче: с къси контакти 48,5 гр., с дълги контакти 50,5 гр.

Батерия:
Базова станция: захранване или АА батерии;
Устройство за куче: презареждаема литиево-йонна батерия

Живот на батерията:
Базова станция: до 4 дни с АА батерии;
Устройство за куче: до 2 седмици

Вземете сега.