The MasterCase 5 Series

В сърцето на MasterCase 5 е заложена перспектива, която обвързва производителите на компоненти и нуждите на потребителите.
Елегантна форма с гъвкава модулна система FreeForm, която ви позволява
да променяте вашата кутия, а не да заменяте с нова, когато дойде време за ъпгрейд. Основната конфигурация включва двойни дръжки в горната част, стандартен страничен капак или издигната мрежа в горната част на кутията.

CoolerMaster Master Case-1

FreeForm™  Гъвкава модулна система

Тази система ви дава абсолютен контрол върху желанието ви как да изглежда и каква функционалност да поддържа вашата кутия. Модулната система FreeForm™ на MasterCase 5 ви позволява да настроите външната структура и естетика на вашата кутия чрез набор от резервни панели и капаци.  Всеки ваш избор ще промени облика на кутията, но същевременно с това и вътрешното оформление на хардуера.

Възможности за персонализация с външни модули

Предлага възможност за лесна персонализация чрез добавяне на топ капак със водна скоба за новата ви система за течно охлаждане.
Ако искате да покажете прелестта на вашата уникална конфигурация
може да използвате прозрачния панел. Тези опции са
включени в MasterCase Pro 5 версията.


Регулирайте с лекота вътрешната структура на кутията посредством Clip-and-Click система

Тези възможности не са само за естетична визия.
Промените отварят нови перспективи за производителност.
FreeForm системата позволява на потребителите сами да разполагат устройствата си вертикално и да ги позиционират според нуждите си или да ги премахват чрез плъзгащ механизъм.
Тази кутия ви дава свободата да си играете с вашата конфигурация. Може да преместите всичко в горната част на кутията и по този начин да освободите място за три видео карти. Или да освободите пространство за вграден преден радиатор за допълнително охлаждане.
Интегриране на резервни аксесоари като:
  • Вентилаторни скоби
  • Резервоари за водно охлаждане
  • GPU конзоли

Slip-and-Clip джобове

Първата кутия на Cooler Master, която включва система за лесно инсталиране, чрез подхлъзване на твърдите дискове. 2.5″ джобове с четири позиции за лесен монтаж и изчистена визия.
Вариант А: зад дънната платка
Вариант В: на върха на кутията

Ненадмината вентилация

FreeForm системата позволява монтирането на три предни вентилатора 140мм и един радиатор от 280мм за недостижимо прохлаждане, дължащи се на уникална система за хоризонтално придвижване на дънната платка. Кутията поддържа инсталиране до шест вентилатора 140мм, което е уникално за такъв размер кутия.

a1133805b87a443a702aed974c8a07a65eba16ac

Mastercase-5-Watercooled

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment