Колко време ви отнема сканирането на обикновен документ със стандартен скенер? Около минута, може би две, в зависимост от скорстта на устройството. Стандартната процедура – включване на скенера, изчакване, докато загрее, позициониране на листа върху стъклото, същинският процес на сканиране… Е, може и да е малко повече от минута, наистина.

 

Портативният скенер Media Tech Scanline MT4090 съкращава двуминутния процес на приблизително 10 секунди, 3 от които са отредени за същинско сканиране.

 

Мобилно, компактно, леко и изключително бързо решение, което гарантира качествени резултати в рамките на няколко секунди. Софтуерът, инсталиран в дивайса, поддържа два основни формата на документите – JPEG и PDF. Удобен за сканиране на документи, формат А4, както и по-малки такива.

Media-Tech-Scanline-MT4090-2

Media-Tech-Scanline-MT4090-3

Времето за сканиране при резолюция 300dpi е приблизително 3 секунди. Максималната ширина за сканиране е А4 – 216mm.

 

Посредством вградения USB 2.0 порт се експортват документи в двата основни формата, като скенерът работи идеално и в синхрон с операционните системи на Windows – XP, Vista и 7, както и MAC OS.

 

Поддържа карта памет с размер до 32GB.

 

Разполага с 3 режима на резолюцията – 300/600/900dpi.

 

Захранва се от две батерии, тип АА. Тежи 156гр.

 

В комплекта е включен елегантен калъф за предпазване от повреда и външни влияния. Батериите и картата памет не са част от комплекта и се закупуват отделно.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment